Klub Zielonej Żyrafy „Gotuj z (ciocią) Zieleniną” – warsztaty kulinarne

Klub Zielonej Żyrafy „Gotuj z (ciocią) Zieleniną” - warsztaty kulinarne

W trakcie warsztatów uczestnicy zapoznają się z zasadami zdrowego odżywiania. Warsztaty obejmują przygotowanie kilku zdrowych dań opartych na świeżych składnikach. Każdy z uczestników weźmie czynny udział w ich przygotowaniu. Zakończenie stanowi wspólny posiłek, a nadwyżki są zabierane przez uczestników do domu.

 

Termin: 6 lutego (sobota), godz. 10.00

Warsztaty dla dzieci w wieku od 4 do 7 lat.

Bilety: 15 zł. Brak wolnych miejsc.

Najbliższe wydarzenie z cyklu: Klub Zielonej Żyrafy

Miejsce: BECEK AKWARIUM KZŻ , Pl. Karin Stanek 1, Bytom

Źródło: BECEK, Klub Zielonej Żyrafy „Gotuj z (ciocią) Zieleniną” – warsztaty kulinarne

O prowadzącej: Magdalena Cielenga-Wiaterek, autorka wegetariańskiego bloga Zielenina, a także książki „Zielenina na talerzu. Wegetariańsko, sezonowo, lokalnie”. Współpracująca z fundacjami promującymi zdrowe odżywianie wśród dzieci i  dorosłych. Autorka wielu artykułów na temat zdrowego odżywiania. Redaktor naczelna magazynu „Maszkety”. Od wielu lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych.

 

Klub Zielonej Żyrafy

Cykl warsztatów artystycznych dla dzieci  z rodzicami. Klub Zielonej Żyrafy promuje twórczą edukację. Wspólne działania rodziców i dzieci podczas warsztatów, pozwalają na lepsze wzajemne poznanie się, a także na odkrywanie drzemiących w nich talentów i pasji. Zajęcia w Klubie Zielonej Żyrafy są propozycją  na niebanalne spędzenie sobotniego przedpołudnia w miłej i twórczej atmosferze. To wspólna, rodzinna, kreatywna zabawa. Zajęcia prowadzone są pod okiem wykwalifikowanych artystów, instruktorów i pedagogów. W programie warsztatów: zajęcia interdyscyplinarne, plastyczne, muzyczne, taneczne, teatralne.

enlargement